M1 MacBook Pro 256 Gt: n SSD, 8 Gt: n muisti on jo 50 dollaria alennuksella, maksa vain 1 249 dollaria

Applen uusin MacBook Pro, joka on Applen M1-siru, on saatavana parhaiten, ja pienen mutta arvostettu 50 dollarin alennus. Meneillään oleva sopimus tuo ostoksen hinnan vain 1 249 dollariin tälle aivan uudelle MacBook Prolle kosketuspalkille.

Ensinnäkin tämän laitteen tärkein myyntipiste on se, että se on yksi ensimmäisistä harvoista, joka muutti Applen suunnitellun M1-sirun käyttämiseen. Applen Intelistä siirtämisestä omaan silikoniinsa on ollut paljon online-keskustelua uusissa Macissa, mutta kaiken tämän lisäksi Cupertinossa sijaitseva yritys lupaa, että muutto tuo valtavan harppauksen CPU: ssa, GPU: ssa ja laitteen oppimisessa esitys.

MacBook Pron 8-ytiminen prosessori tarjoaa suorituskyvyn jopa 3,5x nopeammin kuin aiemmat mallit ja lupaa “käsitellä projekteja nopeammin kuin koskaan”. GPU on myös jopa 5x nopeampi ja tekee grafiikkaintensiivisten sovellusten ja pelien käyttämisestä helppoa tälle koneelle.

Laitteessa on 16-ytimen hermomoottori edistyneelle laiteoppimiselle ja 8 Gt yhtenäistä muistia, mikä tarkoittaa, että jokaisen suorittamasi tehtävän tulisi olla nopea ja neste. Se hyötyy myös SSD: stä, jossa on 256 Gt tallennustilaa. Kaikki muu laitteessa on nopeaa ja zippistä, joten on syytä, että myös SSD: n pitäisi olla. Ja tietysti saat myös hyötyä myös viimeisimmistä ohjelmistojen näkökulmasta parannuksista MacOS Big Surin äskettäisen julkaisun kanssa.

Jos olet lukenut Applen siirtymisestä omaan M1 -piisiin kiinnostuksella ja haluat saada kädet koneeseen, tämä on ihanteellinen aika hoitaa itseäsi, ennen kuin sinun on ajateltava muita juhlajakson aikana. Hyppää alla olevaan suoraan linkkiin ja nouta se parhaiten nyt vain 1 249 dollarilla.

Osta: New Apple MacBook Pro Apple M1-sirulla (13 tuuman, 8 Gt RAM-muistia, 256 Gt SSD-tallennustilaa) Amazonista: 1 249 dollaria | Alkuperäinen hinta: 1 299 dollaria

Voit myös tarkistaa:

Lataa: iOS 14.2 gm IPSW -linkit, OTA -päivitys yhdessä iPados 14,2 GM: n julkaisun kanssa

Kuinka korjata huono iOS 14 akun kesto [opas]

Muunna tehdas johdotettu Apple CarPlay -sovellukseksi autosi langattomaksi Apple CarPlay -sovellukseksi helposti, tässä on miten

iPhone 12 / Pro -näytönsuoja karkaistulla lasilla: Tässä ovat parhaat

Paras iPhone 12, 12 Pro -kotelo ohut, lompakko, erittäin ohut suunnittelu? Tässä ovat tärkeimmät valintamme [luettelo]

iOS / iPados 14 lopullinen yhteensopivuus iPhonelle, iPadille, iPod Touch -laitteille

Jailbreak iOS 14.1 checkra1n: n avulla, tässä on ohje [opetusohjelma]

Lataa iOS 14.1 -lopulliset IPSW -linkit, OTA -profiilitiedosto yhdessä iPados 14.1: n kanssa

Korjaa iOS 14 -päivitys pyydetty juuttunut ongelma iPhonessa ja iPadissa, näin

Korjaa iOS 14 -arviointiaika jäljellä jumissa oleva ongelma, näin

Korjaa iOS 14 ota kiinni päivitysongelman valmistelussa, tässä on miten

Kuinka alentaa iOS 14.1 [opetusohjelma]

Apple View Ecg App Hack: Ota Yhdysvaltojen ulkopuolelle tukemattomassa maassa sarjoissa 5 ja 4 ilman Jailbreak

Voit seurata meitä Twitterissä tai Instagramissa ja jopa kuten Facebook -sivullamme pitääksesi itsesi ajan tasalla kaikista Microsoftin, Googlen, Applen ja Webin viimeisimmästä.

Back to top