Kuinka käyttää Android -puhelintasi CCTV -näyttöön

ihmiset kuluttavat nykyään paljon rahaa turvallisuuteen. Erityisesti ihmiset, joilla on vastasyntynyt vastasyntynyt tai joku, joka matkustaa paljon .

Mutta monet heistä lopettavat työskentelyn huomatakseen totuuden, että heillä on suuritehoiset ja erittäin viisas laite heidän kanssaan millään tavalla, joka kykenee täysin toimimaan turvakamerana tai CCTV-näytönä.

Kyllä, puhun älypuhelimestasi ja jos sinulla on minkä tahansa tyyppisen mahdollisuuden omistaa vanhempi älypuhelin tai ylimääräinen, voit muuttaa sen CCTV -näytöksi nauttiaksesi huolellisesti ympäristöstäsi, kun et ole kotona.

Android -puhelimesi hyödyntämisellä CCTV -näytönä on myös paljon etuja verrattuna vakioseurantajärjestelmiin. Ensinnäkin se on täysin ilmainen kustannuksista, samoin kuin sinun ei tarvitse tehdä minkäänlaista ylimääräistä työtä tai perustaa lisälaitteistoelementtejä, jotta se toimisi.

Hienoin asia on, että tuo älypuhelimesi mukanasi millä tahansa tavalla, mikä osoittaa, että voit seuloa CCTV -nokan tai saada tietoa mistä tahansa.

Näin on tarkalleen, miten Android -puhelimesi hyödyntäminen CCTV -näytönä, samoin kuin älä huolestu, se on yhtä perustietoinen kuin sovelluksen asentaminen vain muutamalla lisävaiheella.

Varmista, että toinen Android -puhelin, vanha tai ylimääräinen on työkunnossa, samoin kuin WiFi -verkkoon ennen jatkamista.

Vaihe 1:

Lataa Aseta Alfred DIY CCTV House Safety Cam puhelimitse, josta haluat seuloa kodin tai kaikenlaisen muun sijainnin.

[Googleplay url = ””/]
Vaihe 2:

Aseta nyt täsmälleen sama sovellus toissijaiseen Android -puhelimeesi, joita käytät CCTC -näyttöön.

Älä missaa: Kuinka käyttää kasvojentunnistusta Android -laitteiden avaamiseen

Vaihe 3:

Avaa nyt sovellus molemmissa puhelimissa että valitse sitten asiakasvalinta yhdessä sekä nokkavalinta toisella ja napsauta seuraavaksi.

Vaihe 4:

Sinun on nyt osoitettava täsmälleen samaan Google -tiliin molemmissa näissä laitteissa varmistaaksesi, että ne synkronoidaan oikein.

Vaihe 5:

Kun olet kirjautunut sisään, nokkaksi valitsemasi laite alkaa nyt seurata ympäristöäsi.

Vaihe 6:

Voit nyt hyödyntää toista Android -puhelintasi valitaksesi toisen laitteen nähdäksesi online -syötteen siitä, mitä nokka nauhoittaa.

Se siitä. Voit nyt käyttää Android -puhelintasi CCTV -näytönä samoin kuin on myös muutamia kiehtovia ominaisuuksia, jotka sisältävät sovelluksen seurannan lisäksi.

Lue myös: Hanki paljon enemmän ilmaista aluetta Android -sisustusvarastoon VM -säätöllä

Voit nauhoittaa aina, kun haluat tallentaa videon nähdäksesi sen myöhemmin tai jakaa sen jonkun kanssa, hyödyntää taskulamppu- tai infrapuna -nokka -asetusta seuloa nuori tai käyttää sitä yöllä.

Jos saat PRO -version, saat myös HD -korkealaatuisen seurannan ja pääset pääsyyn verkkosovellukseen.

Back to top