HDD DRIVEN TABLE TENNIS ROBOT

requirement to hone up your ping pong skills? kukaan ei pelata? Se on kunnossa, saatat aina kehittää vaikean aseman Powered Ping Pong Sphere Launcher!

[Vendel Miskei] on pidä 3D-mallinnusta. Hän on laatinut koko työnsä jossakin 3D CAD -ohjelmassa (rakenteet näyttävät epämääräisesti kuin sketchup?). Se hyödyntää kahta kiintolevyä, tietokoneen virtalähde, paljon PVC-putkea, mikroaaltouuni synkronimoottori sekä yläkuormitusprojektori!

Jotta vaikeat asemat tarttuvat Ping Pong Balls, näyttää siltä, ​​että [Vendel] eliminoi kaikki kuitenkin yhden levennystä, sitten liimattu jonkin verran vaahtoa siihen, mikä näkyy kumi pöydän tennis meloa päälle. Hän on myös valmistettu alkuperäisen vaikean käyttötilanteen hyödyntämällä lopettamalla lopun puolet lautaselle. Se näyttää olevan varsin tehokas!

Ylikuormitusprojektori on todella vain käytännöllinen painotettu koko projekti. Kierrätetyn mikroaaltouunin moottori indeksoi pallot ämpäriin, mikä mahdollistaa suuren määrän palloja jonossa! Kiinnitä tauon jälkeen, kun haluat nähdä muutamia projektin uskomattomista 3D-renteistä, samoin kuin todellinen pöytätennis robotti pelaa peliä isäntä!

[Kiitos kärki Paulista!]

Back to top