ESP32: n vapaustuotannon avulla voit tehdä mitään

ESP32 on Espressifin uusi ihme-siru ja yksi sen kehittämisen mielenkiintoisimmista näkökohdista on ollut lähes kokonaan avoimen lähdekoodin kehitysmenetelmä. Mutta “lähes” lähes kokonaan avoimessa on ratkaiseva – järjestelmässä on vielä joitain binääripulloja, ja jotkut niistä ovat täsmälleen missä hakkeri ei halua heidän olevan. Tapaus kohta: matalan tason WiFi-laiteohjelmisto.

Joten se on missä [Jeija] käänteisen teknisen työn vaiheet. Hän on onnistunut dekoodaamaan tarpeeksi funktiota nimeltä IEEE80211_freedom_output ja lähettää ilmeisesti mielivaltaisia ​​WiFi-data- ja hallintakehyksiä ja seurata niitä myös.

Tämä kyky on insanely hyödyllistä WiFi-laitteelle. Pienen tason käyttöoikeus, kuten tämä, voi suorittaa räätälöityjä protokollia mesh-verkottumiselle, matalakaistanleveyden datasiirrot tai poistaa vaatimukset käsiratkaisuun kokonaan. Voidaan myös roskapostia järjestelmää, jolla on niin paljon väärennettyjä SSIDS, jotka se kaatuu, Diauth kaikki tai normaalisti aiheuttaa sekasortoa. Snoop naapureillasi tai rakentaa jotain uutta ja viileää: suurella voimalla on suuri vastuu.

Joka tapauksessa, ilmoitimme [Jeija] pitkän matkan hakata ja viesti on voinut lukea kuin se oli kyse antennista, mutta se aliarvioi huomattavasti tämän laiteohjelmiston käänteisen tekniikan roolin. Itse asiassa olemme niin täynnä hakata, että ajattelimme, että se oli syytä toistaa: ESP32 on nyt WiFi hakkerin unelma.

Back to top