Google lisää toimintalohkoja avustaja -sovellukseen

ohjaamon varaaminen sinulle voi olla helppoa. Avaa vain älypuhelin, avaa sovellus, kytke paikka päälle ja syötä osoite. Se tarvitsee vain lukemista, säveltämistä ja muistamaan muutamia asioita. Valitettavasti tämä ei kuitenkaan ole tilanne, jossa on yli 630 miljoonaa kognitiivista vammaista ihmistä. Älypuhelimen käyttäminen ei muista varata ohjaamon, vain heillä on kaukainen totuus heille. Piilaakson jättiläiset ovat ottaneet huomioon tämän mielessä Google Assistant -sovelluksen toimintalohkotoiminnon. Kaikki, aloitusprosessista sen saatavuuteen, on katettu syvyydessä alla.

Toimintalohkotoiminto Google Assistantissa

Google -avustajan toimintalohkotoiminto antaa sinun lisätä tietyt Google Assistant -komennot suoraan talosi näytölle. Toisin sanoen se tuottaa pikakuvakkeen kotona. Sinun on vain napautettava, kun se ja siihen liittyvä komento suoritetaan. Jotta Google on lisäksi yksinkertaista, että se on yksinkertaista erityistarpeita, Google on myös toimittanut kuvan lisätä kuvan pikakuvakkeeseen. Tällä tavalla he saattavat nopeasti määrittää vastaavan pikakuvakkeen joutumatta tarkistamaan suunnilleen sama. Jos olet koskaan käyttänyt suosittua automaatiosovellusta, Tasker, voit olla erittäin tietoinen tästä ominaisuudesta.

Sen tarjoamat ominaisuudet

On olemassa tonnia toimintoja, joihin Google Assistant -sovelluksen toimintalohkoja voidaan hyödyntää. Ohjaamon varaamisen lisäksi voit jopa varata haluamasi ruokasi verkossa, soittaa haluillesi, jakaa sijainnit, hallita valoja, nauti haluamasi televisio -ohjelmasi jne. Esimerkiksi, jos haluat tehdä Google Assistant -tarkistusta, tarkista sinut Bedtime Story, sinun on vain mentävä komennon otsikkoon, jota komento on itse. Kun olet tuottanut ensisijaisen komennon, voit myös tuottaa sen pikakuvakkeen. Seuraavan kerran sinun ei tarvitse tehdä kaikkea uudestaan. Napauta vain pikakuvaketta ja Fed -komentoa toteutetaan (kuten yllä olevista kuvakaappauksista).

Saatavuus

Google Assistant -sovelluksen toimintalohkotoiminnon saatavuuden suhteen se on tällä hetkellä testausvaiheessa, joten älä odota käyttöönottoa milloin tahansa pian. Jos olet kuitenkin hoidon antajien tai yhden kotitalouden jäsenten joukossa, on jonkinlainen kognitiivinen vammaisuus, voit liittyä sovelluksen luotettavaan testeriohjelmaan.

Joten ensimmäinen Google esitteli online-transkribti-sovelluksen, joka auttoi kuulemistilaisuutta, joka heikensi kirjoittamalla muiden puheen reaaliajassa. Sitten se esitteli kohinavahvistintoiminnon osana Androidin saavutettavuusvalikkoa. Tämä vähentää menestyksekkäästi taustamelua ja toimittaa paljon tasaisemman taajuuden keskustelujen aikana. Tätä noudatti Android 10: n online -kuvatekstitoimintoja sekä lopulta lisäämällä Assistant -sovelluksen toimintalohkotoiminto, se tekee Android -järjestelmästä ehdottomasti helposti saataville sekä yhdelle että kaikille.

Lue seuraava: Kuinka käyttää Google -linssiä Android -laitteissa

Lähde: Google -blogit

Back to top