Kuinka eliminoida Bloatware -ohjelmat Galaxy S4: ssä (kaikki mallit)

Olen käyttänyt Samsung Galaxy -välineitä jo monien vuosien ajan. Tunnen edelleen nostalgista ensimmäisestä Android -puhelimestani Galaxy Spican kanssa, jolla oli nimellinen pusku. Kaikkien noiden vuosien aikana olen aina ollut Samsung -gadgetien kanssa huolimatta heidän muovista ja edullisista kehittyneistä korkealaatuisista suurista kustannusmerkinnöistä. Pidän puhelimissani korttipaikasta muistin, irrotettavan akun sekä Samsung -laitteiden ominaisuuksien laajentamiseksi. Tässä artikkelissa selitän yksinkertaisimman menetelmän Bloatware -ohjelman poistamiseksi Galaxy S4: ssä.

Kaikista Samsung Galaxy -välineistä, joita vihaan, on kuitenkin joitain asioita. Jokaisen uuden galaksin esittämisen myötä olen halunnut, että Samsung eliminoi ehdottomasti nämä ongelmat, mutta Korean OEM on aina tyytymätön meihin tässä suhteessa. Voitteko olettaa muutamia sellaisia ​​asioita kehittyneen korkean laadun lisäksi, joka todella imee kaikki galaksilaitteen omistavat? Usko vain vähän niin hyvin kuin voit nopeasti selvittää ne. Juuri täällä ovat:

Lag viivästyy avaamalla sovelluksia, erityisesti puhelin- ja yhteystiedot -sovelluksia

Yksittäisen käyttöliittymän kauhea teos.

Gadgetin liiallinen täyttyminen Bloatware-ohjelmalla, joka syö RAM-muistia sekä akkua, ja tekee puhelimesta huonosti hitaasti.

Niitä “vallankumouksellisia” jättiläisiä prosessoreita ei käytetä sekä ekstravagantteja RAM -muistia, jos puhelimesi ei voi tehdä nopeammin! Valitettavasti Samsung on pakottanut yksilöt verkossa suurella määrällä hyödytöntä sovellusta, jotka ovat käytännössä hyödytöntä uusien ominaisuuksien nimissä. Monet meistä eivät halua heidän syrjäyttävän sovelluslaatikon tarpeettomasti ja heikentävät suorituskyvyn korkeaa laatua.

Samsungin viimeisin lippulaiva Galaxy S4 ei ole poikkeus yrityksen ikäisestä perinteestä. Se sisältää noin kolme sivua järjestelmäsovelluksia, joista paljon ei todennäköisesti käytä S4 -käyttäjät. Muutaman sovelluksen korkealaatuisesta laadusta voi olla ero näkökulmassa, mutta monet niistä ovat todella hyödytöntä.

Samanlaisia ​​artikkeleita, jotka sinun on luettava

DroidViews -ohjelmissa sisällytetään usein opetusohjelmia Samsung Galaxy -laitteiden suorituskyvyn parantamiseksi. Meillä on jo paljon artikkeleita Bloatware -sovellusten poistamisesta ja hävittämisestä. Voit tarkistaa ne napsauttamalla alla olevia linkkejä:

Poista helposti Bloatware android -puhelimesta juurtumatta

Lista Bloates -luettelo Samsung Galaxy -välineissä, jotka voidaan turvallisesti poistaa

Paranna suorituskykyä ja minimoi viiveitä Android-puhelimissa

Vähennä viivettä ja nauttivat nopeammasta Touchwizista Samsung Galaxy -laitteessa

Juuri tarvitsee poistaa turmelia

Jos et ole iloinen Galaxy S4: stä, jossa on asutun sovelluslaatikon ja hitaan suorituskyvyn, sinun on mietittävä sovellusten ja widgetien poistamista, joita et yleensä vaadi tai käytä. Vaaditaan Android -laitteiden juurruttamista voidaksesi poistaa sovelluksen tai juuritiedonhallinnan hyödyntävät vieraat. Henkilö, jolla on juurtunut S4, voi päästä eroon näistä järjestelmäsovelluksista manuaalisesti tai asentamalla räätälöity ROM, mutta ne, jotka haluavat tehdä sen nopeasti ilman vaivaa, voivat hyödyntää tätä käsikirjoitusta puhdistaakseen räpylät!

Varoitus!

Huomaa, että poistettaessa paisujen sovelluksia ei voida palauttaa takaisin. Ainoa tapa saada ne takaisin on palauttaa alkuperäinen osake ROM tai odottaa seuraavaa OTA -päivitystä, joka voi toimittaa ne jälleen uudessa ROM: ssa. edes tätä ei kuitenkaan taata. Siksi sinun on oltava varovainen valittaessa poistettavia sovelluksia. Tilanteessa sinulla on juurtunut Galaxy S4, sinun on varmuuskopioitava/kopioitava sovellukset ulkopuolelle SD, samoin kuin jopa tietokoneesi, ennen komentosarjan suorittamista.

Yhteensopivuus

Juurtunut Galaxy S4, jolla on osake/virkamies, tai Samsungin Touchwiz-pohjainen räätälöity laiteohjelmisto.

Todella puhdas käsikirjoitus tekee kaiken

Kaikki XDA: n Schoolsux -rekvisiitta skriptin nimeltä “todella puhdas”, joka pystyy poistamaan kaikki ei -toivotut järjestelmäsovellukset tuhlaamatta aikaa, menettämättä takuuta juurtumisella ja fantastisella helposti. Ainoa mitä vaaditaan, on perustaa skripti ja saat Galaxy S4: n vain yhdellä sivulla sovelluksia kolmen sijasta.

Käsikirjoitus voi alkuperäisessä tilassaan poistaa noin 100 sovellusta Samsung Galaxy S4: stä ja siksi saat paljon yli 500 Mt lisäaluetta sisätiloissa. Tämä voi tehdä fantastisen eron puhelimen suorituskyvyssä ja akun kestossa.

Yllä oleva kuvakaappaus näyttää sovellukset, jotka saavat sen läpi sen jälkeen, kun paisuminen Kill -komentosarja toimii Galaxy S4 -laitteessasi. Jos et halua, että tietty sovellus poistetaan puhelimestasi, voit muokata aidosti puhdasta komentosarjaa Notepad ++ -ohjelman avulla.

Kuinka poistaa Bloatware Galaxy S4: ssä

Lataa trulyclean -skriptitiedot zip -tiedostosta, joka on ilmoitettu Galaxy S4: n suunnittelulle ja kopioi ne puhelimen ulkopuolelle SD -kortille.

Sammuta puhelin ja käynnistä se paranemistilaan: Paina äänenvoimakkuutta + talo + virtapainikkeet täsmälleennull

Back to top